Slide ЛУКЕНА Member of AMgroup АВТОДЕЛОВИ Продажен Салон Фершпед +389 2 5511-774 +389 2 5511-408 +389 2 5511-660 Продажен Салон Пинтија +389 2 5511-771 +389 2 5511-773
null

Посетете го нашиот Web Shop

Купувајте од прва рака, брзо и едноставно.

null

Посетете ја нашата Сервисна Опрема

Сервисна Опрема на Лукена Автоделови.

null

Посетете го Lukena Auto

Возете безбедно и купувајте од прва рака.

null

Посетете го Пазар3

Купувајте од дома.

null

Посетете го Auto Milovanovic

Auto Milovanovic Auto Delovi

Лукена Автоделови

Лукена Автоделови ДОО Скопје е дел од групацијата AMgroup која работи повеќе од десет години на европскиот пазар.

Лукена Автоделови е компанија која на потрошувачите им нуди огромен избор на производи по најповолни цени, професионална услуга и максимално задоволство при купувањето со што ја стекнува целокупната доверба на своите клиенти.

0
Специјалисти
0
+
Брендови
0
+
Награди

Зошто сме различни од другите

01.

Интегритет

Ние сме искрени и имаме силни корпоративни морални и етички вредности. Тука сме за Вас.

02.

Продажба

Целта при продажбата ни е да овозможиме пристап на нашите купувачи до најдоброто и најквалитетното на пазарот.

03.

Логистика

Нашите оперативни решенија се имплементирани за унапредување на вашето работење. Поседуваме организационен систем на кој сме горди.

04.

Квалитет

Лукена Автоделови е синоним за квалитет. Нашите брендови секогаш ги задоволуваат очекувањата на нашите клиенти.

Консултирај се

Доколку имате прашања и потребна Ви е консултација контактирајте ги продажните експерти на Лукена Автоделови.

Контактирај не

Кариера со Лукена

Лукена Автоделови ги цени и вреднува своите вработени. Заедно градиме бренд и овозможуваме премиум решенија кои го подобруваат работењето во автомобилската индустрија. Ние ја поддржуваме меѓународната соработка и вложуваме во нашите вработени преку создавање на професионални услови за работа и едукации.

Создади искуство кое тебе ти одговара, создади кариера со Лукена Автоделови.

Контакт

Адреса

15 Корпус, број 2,
Магацин 3, 1000 Скопје

Работно Време

Пон – Пет од 08:30 до 16:30

Саб од 08:30 до 14:30

Телефони и e-mail

Продажен салон Фершпед

+389 2 5511-771

+389 2 5511-773

+389 2 5511-774

Продажен салон Пинтија

+389 2 5511-660

+389 2 5511-408

Нашиот e-mail

office@lukena.com.mk